שידור חי
מהומה התפתחה בעת פעילות אכיפה של משטרת ישראל באולם ברחוב רבי עקיבא בעיר, על פי דיווחים שמשת רכב נופצה, כוחות משטרה פועלים במקום ועצרו מפגין אחד.טרגדיה: בת 7 חודשים לא התעוררה משנתה לאחר פעולות החייאה – נקבע מותהכונני מד"א ואיחוד הצלה בהחייאה על פעוטה שאיבדה את הכרתה בביתה, מצבה אנוש.עיקר הסיבה לעליית ציון הרמזור בביתר זאת העליה שנרשמה בשבוע האחרון בתחלואה לצד ירידה במספר הבדיקותצבי טסלר על הקורונה בערים חרדיות: ביתר עילית הפכה מצהוב לכתום בדרך לסגר לילי
--:--
חדשות אונליין
ביתר עילית
--° מזג אווירביתר עילית · -- פרשת השבועהדלקת נרות --:-- · צאת שבת --:--
חדשות · לפני 10 שנים

ראש המינהל ביקר בביתר עילית ושמע מראש העיר: עידוד התעסוקה במקום הראשון

ראש המינהל ביקר בביתר עילית ושמע מראש העיר: עידוד התעסוקה במקום הראשון

ראש המינהל האזרחי ביקר היום בביתר עילית כאורחו של ראש העיר מאיר רובינשטיין. במסגרת הביקור סיירו ראש המינהל תא"ל אחוות בן חור וקציני המטה הבכירים, בעיר המתפתחת וסקרו את עתודות הקרקע והאופציות השונות להרחבת העיר ובראשן גבעה ג' שהעבודות להקמתה בעיצומן.

אחד הנושאים המרכזיים שהעלה ראש העיר הינו קידום התעסוקה בעיר, שהוא לדבריו הראשון בסדר העדיפויות. ראש המינהל הודיע במהלך הסיור כי הוא מקבל את הדברים ורואה חשיבות עליונה בסיוע לעיר ולעומד בראשה בקידום אזור התעשייה במתחם היער האנגלי. במהלך הסיור בחן ראש המינהל את מתחם היער האנגלי ושמע מראש העיר סקירה על הפעולות השונות לפיתוח המתחם שבס"ד יביא רווחה כלכלית לתושבי העיר.

בנוסף בחנו את קידום הקמת חניון תחבורה ציבורית ביער האנגלי, ראש המינהל הדגיש כי הם יזרזו את האישורים על מנת לאפשר את הקמת החניון עוד קודם תאריך הכניסה של מפעיל התחבורה הציבורית שייבחר במכרז החדש.

[ess_grid alias="gallery"]


[/ess_grid]

עוד בקטגוריה