שידור חי
מהומה התפתחה בעת פעילות אכיפה של משטרת ישראל באולם ברחוב רבי עקיבא בעיר, על פי דיווחים שמשת רכב נופצה, כוחות משטרה פועלים במקום ועצרו מפגין אחד.טרגדיה: בת 7 חודשים לא התעוררה משנתה לאחר פעולות החייאה – נקבע מותהכונני מד"א ואיחוד הצלה בהחייאה על פעוטה שאיבדה את הכרתה בביתה, מצבה אנוש.עיקר הסיבה לעליית ציון הרמזור בביתר זאת העליה שנרשמה בשבוע האחרון בתחלואה לצד ירידה במספר הבדיקותצבי טסלר על הקורונה בערים חרדיות: ביתר עילית הפכה מצהוב לכתום בדרך לסגר לילי
--:--
חדשות אונליין
ביתר עילית
--° מזג אווירביתר עילית · -- פרשת השבועהדלקת נרות --:-- · צאת שבת --:--
צרכנות · לפני 4 שנים

רשת SACARA מתרחבת בירושלים עם סניף שביעי בעיר הקודש

רשת SACARA מתרחבת בירושלים עם סניף שביעי בעיר הקודש

רשת הקוסמטיקה SACARA ממשיכה להתרחב בעיר הקודש ופותחת השבוע סניף דגל ברחוב יפו בירושלים,  זהו הסניף השביעי של רשת סאקרה בעיר המצטרף לסניפים בקניון הדר, בקניון מלחה, בקניון רמות, לסנטר וואן, קניון הדר תלפיות ופסגת זאב. 

רשת סאקרה תשקיעה בפתיחת הסניף החדש כ 1 מיליון ₪.

הסניף משתרע על שטח של כ 80 מ"ר  והוא נפיתח  בקונספט החדש של SACARA  הכולל חנויות מעוצבות בהן מחלקות מתמחות במגוון קטגוריות, ביניהן: מחלקת איפור, טיפוח פנים וגוף, טואלטיקה, בישום, מוצרי שיער,  ציפורניים, אקססורייז ועוד.

לדברי איתי זמיר, מנכ”ל רשת SACARA : “בערים גדולות כדוגמאת ירושלים שהמסחר מתחלק באזורים בין קניונים מובילים ורחובות ראשיים החלטנו לפתוח סניפים  באזורים אסטרטגים, למרות שזהו הסניף השביעי של סאקרה, מדובר בקהל ואזור בו יש ביקוש למותג".

לרגל הפתיחה  תערוך רשת סאקרה   השקות של מוצרים חדשים  ומארזי חג  לקראת חגי תשרי.

חברת SACARA היא חברת קוסמטיקה ישראלית שהוקמה בשנת 2013 על ידי האחים – דוד, יעקב ומשה גולברי. תוך זמן קצר נפרסה הרשת ברחבי הארץ ונכון לרגע זה הרשת מונה 64  חנויות בפריסה ארצית. SACARA מציעה לצרכנית הישראלית מוצר איכותי במחיר נוח בחוויית קנייה ייחודית ובינלאומית. SACARA משקיעה בפיתוח מוצרים המשולבים בחידושים וחדשנות מעולם היופי ומתעשיית הקוסמטיקה כדי להעשיר את תמהיל המוצרים הרחב של החברה המכיל מוצרי קוסמטיקה, טואלטיקה, אקססוריז ומוצרי טיפוח לשיער ולציפורניים.

עוד בקטגוריה