שידור חי
מהומה התפתחה בעת פעילות אכיפה של משטרת ישראל באולם ברחוב רבי עקיבא בעיר, על פי דיווחים שמשת רכב נופצה, כוחות משטרה פועלים במקום ועצרו מפגין אחד.טרגדיה: בת 7 חודשים לא התעוררה משנתה לאחר פעולות החייאה – נקבע מותהכונני מד"א ואיחוד הצלה בהחייאה על פעוטה שאיבדה את הכרתה בביתה, מצבה אנוש.עיקר הסיבה לעליית ציון הרמזור בביתר זאת העליה שנרשמה בשבוע האחרון בתחלואה לצד ירידה במספר הבדיקותצבי טסלר על הקורונה בערים חרדיות: ביתר עילית הפכה מצהוב לכתום בדרך לסגר לילי
--:--
חדשות אונליין
ביתר עילית
--° מזג אווירביתר עילית · -- פרשת השבועהדלקת נרות --:-- · צאת שבת --:--
חדשות · לפני 4 שנים

הלילה נפרצה המנהרה הגדולה בכביש המנהרות של גוש עציון

הלילה נפרצה המנהרה הגדולה בכביש המנהרות של גוש עציון

בעיית הפקקים בכביש המנהרות בין גוש עציון לירושלים בדרך לפתרון. הכביש שמונה כיום נתיב אחד בלבד לכל צד ללא שוליים נחשב לעמוס ביותר, הכולל פקקי ענק ברוב שעות היום שיוצרים כאוס גדול בקרב הנוסעים. ישנם עומסי תנועה כבדים במיוחד בעיקר בשעות הבוקר בתנועה שמגוש עציון לירושלים ובשעות אחר הצהריים בנתיב הנגדי.

הכביש משרת כיום את כל תושבי גוש עציון , בית"ר עילית, אפרת, קריית ארבע, חברון, צור הדסה , מבוא בית"ר ויישובי מטה יהודה.

חברת מוריה מבצעת בשלב זה את הפרויקט בבגין דרום עד למחלף רוזמרין ובכניסה לכביש המנהרות, הכולל את הרחבת והכפלת כביש המנהרות ובהמשך צפויה להרחיב את המקטע בכביש 60 מאלעזר ועד צומת חוסאן, שישלים למעשה את כל הרחבת הכביש. כרגע ממתינים לתקצוב המשך הפרויקט כשהמועצות דוחפות לקידום הנושא.

ראש המועצה האזורית גוש עציון שלמה נאמן בירך על כך: "המאמצים וההשקעה שלנו במועצה בנושא זה מניבים פירות. פריצת המנהרה הלילה היא עוד אבן דרך חשובה לקראת פתרון הפקקים, יש אור בקצה המנהרה. אני רוצה להודות לחברת מוריה, לחברת דן בן עמרם ולמשרד התחבורה שהוציא את הפרויקט לדרך ועכשיו אנו רואים את התוצאות. אנחנו נמשיך לעבוד על כך ונשים סוף לבעיית התנועה מגוש עציון לירושלים".

עוד בקטגוריה