שידור חי
מהומה התפתחה בעת פעילות אכיפה של משטרת ישראל באולם ברחוב רבי עקיבא בעיר, על פי דיווחים שמשת רכב נופצה, כוחות משטרה פועלים במקום ועצרו מפגין אחד.טרגדיה: בת 7 חודשים לא התעוררה משנתה לאחר פעולות החייאה – נקבע מותהכונני מד"א ואיחוד הצלה בהחייאה על פעוטה שאיבדה את הכרתה בביתה, מצבה אנוש.עיקר הסיבה לעליית ציון הרמזור בביתר זאת העליה שנרשמה בשבוע האחרון בתחלואה לצד ירידה במספר הבדיקותצבי טסלר על הקורונה בערים חרדיות: ביתר עילית הפכה מצהוב לכתום בדרך לסגר לילי
--:--
חדשות אונליין
ביתר עילית
--° מזג אווירביתר עילית · -- פרשת השבועהדלקת נרות --:-- · צאת שבת --:--
מבזקים · לפני 9 שנים

בדרך לבית הספר: ילדה נפצעה בינוני בתאונת דרכים ברחוב חב"ד

בדרך לבית הספר: ילדה נפצעה בינוני בתאונת דרכים ברחוב חב"ד

ילדה כבת 7 הולכת רגל נפצעה בתאונת דרכים ברחוב חב"ד בביתר עילית, הילדה טופלה על ידי מתנדבי איחוד הצלה ביתר חובשים ופראמדיקים של מד"א, פונתה לבית החולים שערי צדק כשהיא סובלת מחבלות ופציעות בראשה ובפלג גופה העליון.

יוסף ראב חובש רפואת חירום באיחוד הצלה סניף ביתר עילית סיפר: "כשהגעתי לזירה יחד עם חובשים נוספים שגרים בסמיכות למקום הענקנו טיפול רפואי ראשוני בזירת התאונה לילדה שסבלה מחבלות ופציעות כתוצאה מפגיעת רכב פרטי.

פאראמדיקים של מד"א אל-חי סופר וזכי יהב סיפרו:"על הכביש שכבה ילדה כבת 5 בהכרה מעורפלת, היא סבלה מפגיעות בראש ובגפיים, הענקנו לה טיפול רפואי שכלל טיפול תרופתי חבישה וקיבועים, בדרך לבית החולים היא איבדה את ההכרה ופינינו אותה תוך טיפול לבית החולים".

עד ראיה סיפר בשיחה עם כתב ביתר עילית אונליין כי אוטובוס עצר לילדה במעבר חציה ורכב עקף אותו ופגע בילדה שהיתה בדרכה לבית הספר.

[pojo-sidebar id="129"]

 

עוד בקטגוריה